Fittanyuka

Fittanyuka
Lúgosító receptek: Tej,-Tojás,- Húsmentesen...Ami finom az mostmár egészséges is!

2013. január 31., csütörtök

Egyénre szabott életmódtanácsadás - Menükoordináció

Ahogyan a receptjeimből is kitűnik azt vallom, hogy valójában a táplálkozás a kulcs nem csak a karcsúsághoz, hanem az általános egészséghez és jó közérzethez. ( Nem hagyhatom ki még a pozitív gondolkodást:).
Legfontosabb feladatunk, hogy úgy állítsuk be a táplálkozásunkat, hogy egyensúlyba tartsuk szervezetünk kémiáját.
Nem szükségesek a csodaszerek, nincsenek csoda diéták, sajnos az ilyen ideig-óráig végzett diéták több kárt okoznak a szervezetnek, mint gondolnánk.
 
 Az egyensúlyt gondosan felépített étrenddel, a rossz szokások elhagyásával és az új, jó szokások kialakításával, kitartással megteremtethetjük.
 
Ezeknek az elveknek a segítségével segítek azoknak akik szeretnék az egyénre szabott menükoordinációt!
Szintén vallom, hogy nincs két egyforma ember, ezért mindig szükség van az alapos felmérésre, egyéni problémák, igények, ízlések felkutatására, ahhoz, hogy a megadott új életmódot az illető végig csinálja és mindezt úgy, hogy élvezi minden lépését, majd pozitív hatását.
A célom megmutatni, hogy az egészségesebb ételek nem az önsanyargatásról, lemondásról szólnak, ráadásul a testünk többszörösen meghálálja a váltást!
 
Minden egy döntéssel kezdődik, aki szeretné  az egyénre szabott új életmódot, el kell dönteni, hogy egészséges, életerős akar lenni MINDIG!
 És készen kell állnia arra, hogy ezért képes áldozatokat is megtenni, az eredmény nem marad el!
Olvasd el azoknak a sikertörténetét akik már megreformálták étrendjüket, életmódjukat a menükoordináció segítségével:
 
Az utánkövetés azt jelenti, hogy "fogom a kezed", támogatlak, ott vagyok ha kérdés, bizonytalanság van, akár egy receptnél, vagy akár ha úgy érzed, hogy a cukros krémes áll győzelemre.
Ha valaki megtanulja azt a néhány íratlan szabályt amit átadok, utána már egyedül is sikerrel veszi az "akadályokat".
Hangsúlyozom, hogy bárki bármelyik csomagot is választja minden esetben egyénre szabott menükoordinációt kap!
Jó hír, hogy menükoordinációt bárki igényelhet, gyakorlatilag bárhonnan az internetnek, skypnak, emailnek köszönhetően!
Akik szeretnének az "alapokkal" megismerkedni, megismerni a kiváltó okokat és azt a néhány fontos dolgot elsajátítani amelyek segítségével válthat  egy egészségesebb életmódra, javaslom íratkozzon fel az ingyenes "Alapozzunk együtt" levélsorozatra!
Amit még adok: segítséget a bevásárló lista tervezésben: fellelő helyek, termékek márka megadása, a "Testcsere" program-csomag igény szerint pedig már heti menümintát is tartalmaz 1-3 hónapon keresztül!
 
 
 



 
Kapcsolatfelvétel: fittanyuka@gmail.com 

Nincsenek megjegyzések: